a.s.r. real estate

Spectaculaire onthulling LED-scherm De Passage in Den Haag

24-01-2019
Spectaculaire onthulling LED-scherm De Passage in Den Haag

Vanaf donderdag 24 januari 18.00 uur is op de gevel van De Passage aan de Grote Marktstraat een spektakel te zien. De gevel wordt voorzien van een dubbelzijdig scherm met ambient effect. Door deze innovatieve toepassing -naar idee van UNStudio- is het mogelijk content zichtbaar te maken op een door licht omringde gevel van tweemaal ruim 65m2. De diversiteit van de content, in combinatie met deze futuristische toepassing, biedt een extra dimensie aan de beleving aan de bezoekers van de Grote Marktstraat.

De LED-schermen zijn het eerste resultaat van een langjarige samenwerking tussen a.s.r. real estate en Ngage Media, en is tot stand gekomen met medewerking van de gemeente Den Haag. De komst van dit omvangrijke schermen stelt adverteerders in staat de bezoekers van de drukste winkelstraat in de binnenstad van Den Haag, een extra impuls te geven vlak voor het moment van aankoop. Het wekelijkse bereik telt een kleine half miljoen passanten.Mandy van Dijken – Mouthaan, asset manager Shopping Centers, a.s.r. real estate: ‘De innovatieve technologie die gebruikt wordt voor het spektakel op de gevel, stelt ons in staat het gedachtengoed van architect Bernard Tschumi verder vorm te geven. Het doel is om De Passage in de binnenstad van Den Haag te positioneren als stijlicoon. Het scherm is een prachtig resultaat van een jarenlange samenwerking tussen Ngage Media en a.s.r. real estate!’.

Stan Thijssen, managing partner, Ngage Media: ‘We zijn erg verheugd op deze aanvulling binnen ons portfolio. Middels deze ambient mediagevel lichten we -als het ware bijna letterlijk- De Passage op ten opzichte van de rond omliggende retail. We willen a.s.r. real estate en de gemeente Den Haag bedanken voor het afgegeven vertrouwen in deze innovatieve, niet-dagelijkse invulling van de publieke locatie.’

De Passage
De Passage bevat onder meer de oudste winkelpassage van Nederland. In een prachtige setting van arcades, glazen koepels, loopbruggen en bewerkte gevels vind je er chique winkels, gezellige horecagelegenheden en een hotel. De nieuwe winkelpassage is ontworpen door Bernard Tschumi. Deze architect heeft dit spectaculaire, nieuwe deel van De Passage licht en open ontworpen. Net als het historische deel heeft ook de Nieuwe Haagse Passage een hoge, glazen kap. Maar dan anno nu. De mooie Hollandse luchten die je hierdoor ziet, worden als het ware geprojecteerd op de gevels van de winkels. Ook de imposante entree aan de Grote Marktstraat ‘weerspiegelt’ de lucht en de wolken.

Vorige