a.s.r. real estate

De Beren bezorgrestaurants naar winkelcentrum de Luifelbaan in Leiden

18-01-2019

De Beren bezorgrestaurants opent begin 2019 een nieuw filiaal in winkelcentrum de Luifelbaan in Leiden. a.s.r. real estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst af met De Beren bezorgrestaurants. Met de verhuur van deze winkelruimte is het eigendom van het ASR Dutch Prime Retail Fund in winkelcentrum de Luifelbaan volledig verhuurd. De Beren bezorgrestaurants is nog op zoek naar een franchisenemer voor deze locatie.

Het nieuwe bezorgrestaurant in Leiden wordt gevestigd op een A-locatie aan het Bevrijdingsplein 80, een hoekpand van winkelcentrum de Luifelbaan. Harrit Boonstra, marketingmanager van De Beren bezorgrestaurants: “Momenteel zijn we bezig met het plannen van de verbouwing en de inrichting van het ca. 100 m2 grote pand, volledig in de nieuwe De Beren stijl. Leiden staat al enige tijd op ons wensenlijstje. Deze mooie zichtlocatie wilden we dan ook niet aan onze neus voorbij laten gaan!”

Winkelcentrum de Luifelbaan in Leiden
In Leiden Zuidwest vormen het Bevrijdingsplein en het Vijf Meiplein samen winkelgebied de Luifelbaan. Met vijfenzestig winkels, variërend van vintage kledingwinkels tot bekende merken in het A-segment, vormt de Luifelbaan een van de meest veelzijdige gebieden van de stad. Met de komst van De Beren bezorgrestaurants wordt het horeca-aanbod, naast onder meer Domino’s Pizza, verder uitgebreid.

De Beren bezorgrestaurants
De Beren bezorgrestaurants bezorgen de alom bekende Berengerechten, thuis of op het werk. Met de nieuwe vestiging in winkelcentrum de Luifelbaan stevent De Beren op haar 60e vestiging af.

Waar de bezorgrestaurants en de restaurants een aantal jaar geleden nog een eigen gezicht met een afzonderlijke huisstijl en logo hadden, is dit sinds begin 2016 samengevoegd tot één merk. De Beren bezorgrestaurants, voorheen vooral te vinden op industriegebieden, vestigt zich sinds een paar jaar alleen nog maar op opvallende zichtlocaties waarbij ze zich steeds meer op het afhaalpubliek richten.

Namens a.s.r. real estate heeft Oranjestate Vastgoed de verhuur verzorgd. De Beren bezorgrestaurants werd bijgestaan door PDJ Vastgoed B.V.

Vorige