a.s.r. real estate

ASR Dutch Core Residential Fund en BAM Wonen starten verduurzaming 43 woningen in Breda

15-01-2019
ASR Dutch Core Residential Fund en BAM Wonen starten verduurzaming 43 woningen in Breda

Het ASR Dutch Core Residential Fund en BAM Wonen hebben onlangs een overeenkomst getekend voor de verduurzaming van 43 eengezinswoningen in Breda. Meer dan 70% van de bewoners heeft inmiddels ingestemd met de verduurzaming. De energielabels van de woningen gaan van C/D naar minimaal A. De werkzaamheden worden naar verwachting in 2020 afgerond.

De woningen gelegen aan de Hovenierstraat, Vleeshouwerstraat, Wijnkoperstraat, Kolenbranderstraat en Ambachtenlaan in Breda dateren uit 1976. De woningen worden voorzien van bodem-, spouwmuur- en dakisolatie, HR++ glas en 6-8 PV panelen. Daarnaast worden de voordeuren van de woningen vervangen en komen er nieuwe dakpannen op de woningen.

a.s.r. real estate geeft hiermee invulling aan de ambitie om de portefeuille van het ASR Dutch Core Residential Fund verder te verduurzamen. Inclusief de verduurzaming in Breda heeft a.s.r. real estate sinds 2015 ruim 900 woningen verduurzaamd in o.a. Amsterdam, Nieuwegein, Rosmalen, Utrecht en Zeist.

Vorige