a.s.r. real estate

a.s.r. real estate sluit drie beheerovereenkomsten met Interparking

04-10-2018
 a.s.r. real estate sluit drie beheerovereenkomsten met Interparking

a.s.r. real estate heeft onlangs namens het ASR Dutch Prime Retail Fund drie beheerovereenkomsten afgesloten met Interparking. Het gaat om het beheer van parkeergelegenheden bij de winkelcentra ’t Hoge Veen in Den Haag (240 parkeerplaatsen), Vleuterweide in Vleuten (285 parkeerplaatsen) en Castellum in Houten (382 parkeerplaatsen).

Met deze overeenkomsten zijn er nu vier beheerovereenkomsten tussen a.s.r. real estate en Interparking. De eerste overeenkomst werd afgesloten voor de commerciële parkeergarage Kruiskade in Rotterdam.

Interparking beheert en exploiteert meer dan 900 parkeervoorzieningen in negen Europese landen en is sterk vertegenwoordigd in parkeergelegenheden bij winkelcentra.

Vorige