a.s.r. real estate

ChargePoint nieuwe huurder in Europlaza in Amsterdam Zuidoost

11-09-2018
 ChargePoint nieuwe huurder in Europlaza in Amsterdam Zuidoost

Kantoorgebouw Europlaza volledig verhuurd

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Mobility Office Fund een huurovereenkomst gesloten met ChargePoint, 's werelds grootste laadnetwerk voor elektrische voertuigen. ChargePoint gaat 442 m2 kantoorruimte huren in kantoorgebouw Europlaza aan de Hoogoorddreef 54-58 in Amsterdam Zuidoost. Hiermee is Europlaza volledig verhuurd.

ChargePoint brengt het opladen van elektrische voertuigen binnen het bereik van meer mensen en plaatsen dan ooit tevoren dankzij 's werelds grootste en meest open EV‑laadnetwerk. ChargePoint ontwerpt, bouwt en ondersteunt alle technologie binnen dit netwerk, van hardware voor laadstations tot energiebeheersoftware en een mobiele app.

ChargePoint werd begeleid door CBRE. a.s.r. real estate werd geadviseerd door P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars.

Vorige