a.s.r. real estate

Bent u (erf)pachter bij a.s.r. en verwacht u betalingsproblemen als gevolg van de droogte in Nederland? Neem dan contact met ons op.

14-08-2018

Nederland heeft al meerdere weken te maken met hoge temperaturen en weinig regenval. Door de warmte en de aanhoudende droogte kan het zijn dat de groei van gewassen en gras achterblijft, alternatieve inkoop van voer nodig is of reserves moeten worden aangesproken. Hierdoor kunt u wellicht niet aan de vraag van uw afnemers voldoen. Deze uitzonderlijke situatie heeft mogelijk tot gevolg dat u niet op tijd aan uw betalingsverplichtingen van de canon en/of pacht kunt voldoen.
 
Mocht bovenstaande situatie op u van toepassing zijn neem dan contact op met uw rentmeester. Zijn gegevens kunt u hier terugvinden. Uw rentmeester bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Vorige