a.s.r. real estate

Fesleyen Bistro en Kitchen Panda vestigen zich in winkelcentrum Terwijde Utrecht

21-06-2018
Fesleyen Bistro en Kitchen Panda vestigen zich in winkelcentrum Terwijde Utrecht

a.s.r. real estate sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een huurovereenkomst met Fesleyen Bistro en Kitchen Panda voor vestiging in winkelcentrum Terwijde in Utrecht. Lunchroom Fesleyen Bistro serveert mediteraanse gerechten en is vanaf eind juni geopend. De keuken van Kitchen Panda bereidt casual Asian food en opent de deuren naar verwachting in juli.

Mandy van Dijken-Mouthaan, asset manager Retail bij a.s.r. real estate:“Met de komst van twee horecagelegenheden vervult winkelcentrum Terwijde nu nog meer een buurtfunctie. Winkelcentrum Terwijde is niet alleen een locatie waar je boodschappen doet maar ook een plek om elkaar te ontmoeten en wat langer gezellig te verblijven.”

Fesleyen Bistro vestigt zich aan het Ella Fitzgeraldplein 185 en Kitchen Panda aan het Ella Fitzgeraldplein 183 in Utrecht. Beide zaken zijn circa 122 m2 groot.

 

Vorige