a.s.r. real estate

Duitse modeketen KIK kiest voor winkelcentrum Terwijde in Utrecht

26-06-2018

a.s.r. real estate sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een huurovereenkomst met KIK Textilien voor een winkel van circa 646 m2 in winkelcentrum Terwijde in Utrecht. Hiermee is het winkelcentrum volledig verhuurd. De opening van de winkel staat gepland in augustus 2018. 

Kik Textilien vestigt zich aan het Ella Fitzgeraldplein 189 in winkelcentrum Terwijde in Utrecht.

KIK
KiK Textilien is aanbieder van voordelige mode in tien landen. Momenteel, behoort KiK tot de top tien van de grootste aanbieders in de Duitse detailhandel. Met meer dan 3.400 filialen in Europa waarvan alleen al in Duitsland 2.600 gevestigd zijn. Het aanbod van kwalitatieve goederen met gunstig geprijsde textiel maakt ca 70% van het assortiment uit en vormt daarmee de kern van de winkelformule, aangevuld met een aanbod van non-food-artikelen.

Namens verhuurder trad op Alberts & Muus bedrijfshuisvesting en namens huurder trad Zimmerman Retail op.

Vorige