a.s.r. real estate

a.s.r. real estate verlengt drie huurcontracten in winkelcentrum Vleuterweide in Utrecht

19-06-2018
a.s.r. real estate verlengt drie huurcontracten in winkelcentrum Vleuterweide in Utrecht

Namens het ASR Dutch Prime Retail Fund heeft a.s.r. real estate onlangs drie huurcontracten verlengd in winkelcentrum Vleuterweide in Utrecht. Het gaat om modeketen Vero Moda (circa 151 m²), kantoorboekhandel KEES (circa 270 m²) en horecagelegenheid Passie eten & drinken (circa 117 m²). 

Winkelcentrum Vleuterweide, bestaande uit totaal 56 winkels, is een belegging van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Het winkelcentrum biedt een diversiteit aan winkels, waaronder twee supermarkten, een vers-straat, diverse fashionwinkels en horecagelegenheden. Het winkelcentrum heeft al jarenlang een sterke positie in het gebied en regio. Met de ondertekening van deze langjarige huurovereenkomsten blijft het winkelcentrum volledig verhuurd.

Vorige