a.s.r. real estate

a.s.r. real estate sluit drie nieuwe huurcontracten in winkelcentrum Winkelhart Etten-Leur

04-06-2018

Action, Takko Fashion en FunPlaza hebben de deuren geopend van nieuwe winkelpanden in het winkelcentrum Winkelhart Etten-Leur. Deze huurovereenkomsten heeft a.s.r. real estate recentelijk afgesloten namens het ASR Property Fund, een beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal.

Action heeft een nieuwe vestiging geopend aan de Markthof 42-48. Het gaat om een winkelpand van 1.142 m². Zowel Takko Fashion als FunPlaza zijn binnen winkelcentrum Winkelhart verhuisd naar een groter winkelpand. Takko Fashion heeft intrek genomen in het pand aan de Markthof 19-21 met een oppervlakte van 290 m². FunPlaza opende een nieuwe vestiging aan het Burchtplein 2-6 met een oppervlakte van 680 m².

Winkelcentrum Etten-Leur is een aantrekkelijk en modern winkelcentrum met een dorpse uitstraling gelegen in het centrum van Etten-Leur. Met haar omvang, uitstraling en uitstekende huurdersmix is Winkelhart Etten-Leur een unieke beleggingspropositie. MVGM Bedrijfshuisvesting adviseerde a.s.r. real estate bij de totstandkoming van de drie huurovereenkomsten. Colliers International heeft het gehele schuifplan namens a.s.r. real estate begeleid.

ASR Property Fund, een beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal
In 2006 is het ASR Property Fund opgericht. Dit fonds is opgezet voor de verzekerden van a.s.r., Pensioenfonds a.s.r. Nederland en ASR Levensverzekering N.V. Het fonds bestaat uit niet-beursgenoteerd vastgoed en een vastgoedaandelenportefeuille.

Vorige