a.s.r. real estate

a.s.r. real estate sluit drie huurovereenkomsten in Winkelhart Etten-Leur

19-06-2018

a.s.r. real estate heeft onlangs namens het ASR Property Fund drie nieuwe overeenkomsten gesloten voor winkelpanden in het winkelcentrum Winkelhart Etten-Leur. Het gaat om Specsavers, Bakker Bart en La Bella Moda.

Met huurder Specsavers is een overeenkomst afgesloten voor het winkelpand aan de Hof van den Houte 156. De winkel is uitgebreid van 158 m² naar 226 m². Met La Bella Moda is een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor 158 m² aan de Hof van den Houte 154. Met Bakker Bart is een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor een winkelpand aan de Hof van den Houte 160 van 211 m².

Winkelhart Etten-Leur is een aantrekkelijk en modern winkelcentrum met een dorpse uitstraling gelegen in het centrum van Etten-Leur. Met haar omvang, uitstraling en uitstekende huurdersmix is Winkelhart Etten-Leur een unieke beleggingspropositie.

MVGM Bedrijfshuisvesting adviseerde a.s.r. real estate bij de transactie met La Bella Moda. Specsavers werd geadviseerd door Colliers International Asset Services Retail B.V tijdens de transactie.

Vorige