a.s.r. real estate

a.s.r. real estate, Blauwhoed en BetonBallon werken samen aan nieuw beleggingsproduct

06-06-2018
a.s.r. real estate, Blauwhoed en BetonBallon werken samen aan nieuw beleggingsproduct

Projectontwikkelaar Blauwhoed, innovatie start up BetonBallon en vastgoed vermogensbeheerder a.s.r. real estate hebben op 6 juni op de Provada de intentieverklaring getekend voor verdere samenwerking aan een nieuw beleggingsproduct van ARQ.

ARQ. Paraboolwoningen voor middeldure huursector
Vorig jaar op de Provada lanceerden Blauwhoed en BetonBallon de innovatieve en duurzame paraboolwoning al onder de naam XO Living. Toen nog uitsluitend bedoeld als tweekapper of vrijstaande woning voor de kopersmarkt. Inmiddels is de naam gewijzigd naar ARQ. en zijn ook verkenningen gestart om de paraboolwoningen in de rij en als appartementen te ontwikkelen. Hiermee is de paraboolwoning ook interessant voor beleggers.

Robbert van Dijk, fund director ASR Dutch Core Residential Fund: "Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve producten om onze portefeuille aan te vullen. ARQ. is een goed voorbeeld van hoe innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid samen kunnen gaan."

Bijzondere woonbeleving dankzij unieke bouwtechniek
De ARQ. woningen bieden bewoners een geheel eigen woonbeleving, dankzij de bijzondere paraboolvorm. De parabolische vormen maken elke ruimte in het huis karakteristiek. De paraboolvorm is daarnaast dusdanig sterk, dat er in principe geen draagmuren meer nodig zijn binnenin de woning. Dit geeft bewoners veel vrijheid bij de inrichting van hun ideale huis. De parabolische vorm ontstaat doordat de woningen worden gebouwd met behulp van een ballon waarover beton wordt gespoten. De herbruikbare ballon wordt na uitharding weer verwijderd, waardoor een gewelfde constructie ontstaat.

Meer informatie: www.arqliving.nl

Vorige