a.s.r. real estate

The Stone opent vestiging in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda

19-04-2018
The Stone opent vestiging in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda

The Stone opent eind april een nieuwe winkel in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda. a.s.r. real estate heeft hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een huurovereenkomst afgesloten met The Stone. Het gaat om een winkelruimte van circa 185 m2.

The Stone
Multibrand retailer The Stone heeft meer dan 48 winkels verspreid over West- en Midden-Nederland. De retailer biedt de nieuwste collecties trendy kleding aan voor dames en heren van verschillende topmerken.

Vastgoed Intervisie B.V. trad op als adviseur namens The Stone.

Winkelcentrum Hoge Vucht
Winkelcentrum Hoge Vucht met meer dan 50 winkels (inclusief horeca en drie grote supermarkten) is een belegging van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van circa 16.000 m2 en heeft een ruim en kwalitatief aanbod aan dagelijkse en niet-dagelijkse winkels en horeca.

Vorige