a.s.r. real estate

Opening Jack & Jones in De Passage in Den Haag

12-04-2018
Opening Jack & Jones in De Passage in Den Haag

Vandaag opende de nieuwe flagshipstore van Jack & Jones in De Passage in Den Haag. a.s.r. real estate sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarig huurcontract voor circa 1.000 m2 aan de Grote Marktstraat 44A af met Bestseller.

Jack & Jones biedt kwaliteitsfashion voor de moderne man. Er zijn meer dan duizend Jack & Jones-winkels in 38 verschillende landen. Sinds 1990 vormen jeans de kern van het aanbod. Maar Jack & Jones is veel meer dan alleen jeanswear. Tegenwoordig bestaat het merk uit zes verschillende submerken: Jack & Jones Vintage Clothing, Premium by Jack & Jones, Originals by Jack & Jones, Core by Jack & Jones, Jack & Jones Tech en Jack & Jones Jeans Intelligence.

Vorige