a.s.r. real estate

Firma Pickles opent nieuwe vestiging in het centrum van Den Bosch

13-04-2018

Firma Pickles opent medio 2018 een nieuwe vestiging in het centrum van Den Bosch aan de Kerkstraat 42. a.s.r. real estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarig huurcontract voor circa 160 m2 af met Firma Pickles. Het is de zevende vestiging van Firma Pickles, burgerrestaurant en wijnbar in één.

De nieuwe vestiging van Pickles is gevestigd op loopafstand van verschillende winkels in het centrum van Den Bosch. Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 90 gasten. Pickles serveert burgers van biologisch vlees, maar er staan ook vegetarische en veganistische burgers op de kaart. Op de wijnkaart staan meer dan dertig verschillende soorten wijnen.

Adhoc horecamakelaars adviseerde Firma Pickles.

Vorige