a.s.r. real estate

Naamswijziging a.s.r. real estate

01-03-2018

a.s.r. real estate is de merknaam waaronder ASR Vastgoed Vermogensbeheer B.V. vanaf vandaag handelt. De naam a.s.r. real estate past bij de diversiteit aan activiteiten die we de laatste jaren in de vastgoedmarkt hebben ontwikkeld en nog gaan ontwikkelen. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal.

Als onderdeel van verzekeraar a.s.r. hebben we al meer dan 125 jaar ervaring in vastgoedvermogensbeheer. Sinds 2010 zijn wij ook andere internationale institutionele beleggers van dienst. Voor hen beheren wij onder andere 4 vastgoedfondsen en individueel vermogensbeheermandaten voor (inter)nationaal vastgoed.

Verder verandert er niets
De naam a.s.r. real estate is de merknaam waaronder we vanaf 1 maart handelen. Onze statutaire naam is en blijft ASR Vastgoed Vermogensbeheer B.V. Ook onze tenaamstelling en bankrekeningnummers blijven hetzelfde. Kortom, buiten de naam, verandert er niets.

Beleggen met eeuwigheidswaarde
Langetermijndenken zit in onze genen. Door de geschiedenis heen hebben we altijd een focus gehad op waardeontwikkeling van vastgoed en agrarische grond op de lange termijn. Wij kijken niet alleen naar het korte termijnrendement, maar óók naar de mate waarin investeringen toekomstbestendig zijn. Sinds enkele jaren dragen we deze visie uit onder de noemer ‘beleggen met eeuwigheidswaarde’.

Vorige