a.s.r. real estate

Lizzy Butink wint Individual Leadership Award op internationale BREEAM Awards

07-03-2018
Lizzy Butink wint Individual Leadership Award op internationale BREEAM Awards

Lizzy Butink, duurzaamheidsmanager bij a.s.r. real estate heeft de BREEAM Individual Leadership Award in ontvangst genomen. De prijzen voor duurzaam bouwen zijn gisteravond uitgereikt in het London ExCel Centre in Londen.

De Individual Leadership Award is in het leven geroepen voor leiders die hun nek durven uit te steken voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Lizzy Butink zet zich actief in voor initiatieven die bijdragen aan verduurzaming. Onder haar leiding heeft a.s.r. real estate als een van de eerste winkelcentra volgens de portfolio-aanpak van BREEAM laten certificeren. Butink volgde ook het leiderschapsprogramma van Dutch Green Building Council: het Future Leaders Program. Directeur Annemarie van Doorn: “Lizzy is een sprankelend en inspirerend boegbeeld voor de sector. Met enthousiasme en lef krijgt ze veel voor elkaar. Mooi dat dit wordt beloond.”

Meer informatie
Download het complete juryrapport met alle genomineerden en winnaars (pdf)

Vorige