a.s.r. real estate

Vierde Distrikt Nørrebro winkel opent in Breda

12-02-2018

Distrikt Nørrebro opent de vierde winkel eind juni 2018 in Breda. De nieuwe formule komt uit de koker van The Sting House of Brands en vestigt zich in het geheel verbouwde winkelpand op de hoek van de Eindstraat en Karnemelkstraat in Breda. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een huurovereenkomst met The Sting af.

The Sting verkoopt al langer kleding onder het label Distrikt Nørrebro, dat zowel over een dames- als een herencollectie beschikt. De collectie is on-trend en wordt geïnspireerd door Scandinavische invloeden.

De formule opent eind juni de deuren van haar vierde zelfstandige winkel in Breda. Deze geheel vernieuwde eigentijdse winkel met twee verdiepingen wordt gerealiseerd door de winkelpanden aan de Eindstraat 26 en de Karnemelkstraat 2 samen te voegen. Oprichter Herman Franzen kondigde de lancering van de nieuwe winkelformule begin 2017 al aan. In de loop van 2018 zullen ook winkels in o.a. Den Bosch en Uden geopend worden.

Kroese Paternotte heeft a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer begeleid bij de verhuur van de winkelruimte.

Vorige