a.s.r. real estate

Opening winkel Stradivarius aan de Demer in Eindhoven

08-02-2018

Modeketen Stradivarius opent begin maart de deuren van de winkel aan de Demer 5-9 in Eindhoven. Deze unieke ruime winkel met twee verdiepingen, aan de belangrijkste winkelstraat van Eindhoven, ontstond door samenvoeging van twee winkelpanden. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een huurovereenkomst af met Inditex Group.

Stradivarius, onderdeel van de Spaanse Inditex Group, neemt haar intrek in het compleet verbouwde winkelpand aan de Demer 5-9. Twee historisch waardevolle winkelpanden werden samengevoegd en aan de achterzijde uitgebreid. De winkelruimte heeft twee verdiepingen met een grote vide die beide verdiepingen verbindt en waardoor een ruime, lichte winkel ontstaat. Met de opening van Stradivarius aan de Demer heeft de Inditex Group vier winkels in Eindhoven. Eerder kwamen Zara, Pull & Bear en Bershka al naar de binnenstad.

Stradivarius
Stradivarius is een trendy modemerk met relatief lage prijzen, dat zich vooral richt op de wat jongere doelgroep. Wereldwijd heeft Stradivarius bijna duizend winkels, in Nederland komt de teller met Eindhoven op zes winkels.

Kroese Paternotte heeft a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer begeleid bij de verhuur van de winkelruimte. Moot Retail trad op namens Stradivarius.

Vorige