a.s.r. real estate

Gynzy nieuwe huurder kantoor Semaphore in ‘s Hertogenbosch

20-02-2018
Gynzy nieuwe huurder kantoor Semaphore in ‘s Hertogenbosch

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer heeft in opdracht van het ASR Dutch Mobility Office Fund een langjarige huurovereenkomst gesloten met Gynzy voor kantoorruimte op de vierde etage van kantoorgebouw Semaphore aan het Stationsplein in ‘s-Hertogenbosch.

Gynzy is een snelgroeiend internet educatie- en technologiebedrijf dat leerkrachten helpt in de transitie naar digitaal lesgeven en leren. Gynzy is de grootste aanbieder van interactieve instructiesoftware voor digitale schoolborden en is leidend op het gebied van gepersonaliseerd leren op persoonlijke leerdevices zoals iPads en Chromebooks.

Gestart in Eindhoven met een tweede kantoor in Nijmegen heeft Gynzy recentelijk besloten deze twee kantoren samen te voegen op één mooie nieuwe locatie in het hart van ’s Hertogenbosch. De bewuste keuze van Gynzy voor een locatie op het station van ’s Hertogenbosch sluit aan bij de trend dat bedrijven, met veel young professionals, zich graag op ov-knooppunten vestigen.

Adviseur van a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer bij deze transactie was RSP Makelaars welke het kantoorgebouw in collegiale verhuur heeft met Cushman & Wakefield.

Vorige