a.s.r. real estate

Action opent nieuwe vestiging in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda

12-01-2018
Action opent nieuwe vestiging in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda

Action opende vandaag de deuren van een nieuwe vestiging in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een huurcontract af met Action.

Het betreft een winkel op Moerwijk 26 van circa 1.000 m2

Winkelcentrum Hoge Vucht
Winkelcentrum Hoge Vucht met meer dan 50 winkels (inclusief horeca en drie grote supermarkten) is een belegging van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van circa 16.000 m2 en heeft een ruim en kwalitatief aanbod aan dagelijkse en niet-dagelijkse winkels en horeca.

Action
Action is de snelst groeiende internationale non-food discounter met meer dan 1.000 winkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Bij Action werken ruim 38.000 medewerkers. In 2016 realiseerde Action een omzet van EUR 2,7 miljard. Van de meer dan 6.000 artikelen die Action biedt, behoort ongeveer een derde tot het vaste aanbod. De rest van assortiment is variabel en wisselt snel. Wekelijks introduceert Action meer dan 150 nieuwe artikelen. Het assortiment bestaat uit 13 productcategorieën: decoratie, doe het zelf, spel & ontspanning, kantoor & hobby, multimedia, was & reiniging, tuin & outdoor, huishoud & inventaris, eten & drinken, verzorging, dieren, kleding en linnengoed. Action verkoopt een groot aantal A-merken en huismerken. Action is in staat zeer lage prijzen te hanteren door grootschalige en efficiënte inkoop, een optimale distributie en een kostenbewuste bedrijfscultuur.

Vorige