a.s.r. real estate

Siebel Juweliers opent vernieuwde winkel in Den Bosch

01-12-2017
Siebel Juweliers opent vernieuwde winkel in Den Bosch

Siebel Juweliers opent morgen op 2 december de deuren van een grotere en geheel vernieuwde winkel aan de Markt 19 in Den Bosch. De winkel is ingericht volgens het nieuwste concept van Siebel, waarbij het ruime assortiment in een moderne en lichte omgeving centraal staat.

Om een winkel te creëren die voldoet aan de eisen van deze tijd werden de winkelpanden aan de Markt 19 en de Kerkstraat 1 in het centrum van Den Bosch samengevoegd en de gevels geoptimaliseerd. De winkel is nu twee keer zo groot en heeft hoge, uitnodigende winkelpuien.

Pini Peleg, voorzitter van de raad van bestuur van Siebel Juweliers: “Door alle partijen is hard gewerkt om de winkel weer open te krijgen. Siebel is veel langer uit Den Bosch weggeweest dan aanvankelijk gepland was, maar we zijn terug en tevreden met het resultaat! Siebel is derhalve verheugd dat we vanaf morgen onze klanten weer kunnen verwelkomen om de collectie sieraden en de nieuwe winkel te bewonderen.”

Nadja Bressers, assetmanager a.s.r. vastgoed vermogensbeheer: “Het was een intensief renovatieproject, maar het eindresultaat mag er zijn. Er is vakwerk geleverd, waarmee de karakteristieke uitstraling van de historische panden weer is teruggebracht. We zijn trots op deze winkel en het feit dat Siebel Juweliers onze huurder is op deze toplocatie.”

Markt 19 en Kerkstraat 1 zijn eigendom van het ASR Dutch Prime Retail Fund. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sloot namens het fonds een langjarige huurovereenkomst af met Siebel Juweliers.

Vorige