a.s.r. real estate

Rubrik Inc. huurt kantoorruimte in Europlaza Amsterdam

04-10-2017
Rubrik Inc. huurt kantoorruimte in Europlaza Amsterdam

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer heeft in opdracht van het ASR Dutch Mobility Office Fund een huurovereenkomst gesloten met Rubrik Inc. voor 924 m2 in kantoorgebouw Europlaza aan de Hoogoorddreef 54-58 in Amsterdam.

Rubrik (hoofdkantoor in USA, Palo Alto) is marktleider op het gebied van Cloud Data Management. Rubrik heeft het eerste Cloud Data Management Platform ter wereld ontwikkeld voor Enterprise omgevingen. Het bedrijf heeft een markt van 48 miljard USD op z’n kop gezet door de mogelijkheden, processen en economische aspecten van datamanagement opnieuw te definiëren. Met de technologie van Rubrik is back-up software en hardware niet meer nodig en wordt het volledige potentieel van cloud storage gerealiseerd.

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer werd geadviseerd door P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars. NL real estate heeft Rubrik tijdens het gehele commerciële traject begeleid.

Vorige