a.s.r. real estate

Interview Stationslocaties: Central Business District Utrecht heeft veel potentie

25-10-2017
Interview Stationslocaties: Central Business District Utrecht heeft veel potentie

De stationshal van Utrecht Centraal is een terminal in de modernste traditie: groot, open, goed toegankelijk en met een kleur aan winkels en horeca. Het is het hart van het Central Business District van Utrecht. Een locatie waar het ASR Dutch Mobility Office Fund met zes kantoren waaronder de Katreinetoren, Laag Katreine en het huidige hoofdkantoor van NS een sterke positie heeft.

Stationslocaties ging in gesprek met Pieter Vandeginste, fund director ASR Dutch Mobility Office Fund, en Pim Venema, programmamanager Vastgoed Stationsgebied Utrecht, over de ontwikkelingen aan de oost- en westkant van Utrecht Centraal en de ambities van het ASR Dutch Mobility Office Fund.

Lees het hele interview in Stationslocaties

Vorige