a.s.r. real estate

Bouw 22 eengezinswoningen Bergkwartier Zeewolde van start

27-10-2017
Bouw 22 eengezinswoningen Bergkwartier Zeewolde van start

Afgelopen maandag is de bouw van 22 eengezinswoningen in het Bergkwartier in Zeewolde gestart. Dit project omvat een aantal Nul-op-de-Meter-woningen. Deze woningen wekken evenveel energie op als de bewoners nodig hebben voor de woning en het huishouden. De woningen zijn ontwikkeld door Sustay en eigendom van het ASR Dutch Core Residential Fund die deze in de vrije sector zal verhuren.

De 22 royale grondgebonden eengezinswoningen zijn verdeeld over 5 blokken in een ruim opgezet plan met grote kavels. De woningen zijn gelegen naast de plas Wolderwijd in het Bergkwartier in Zeewolde. De woningen worden naar verwachting in april 2018 opgeleverd.

Robbert van Dijk, Fund Director ASR Dutch Core Residential Fund: “Het is een mooi project met ruime eengezinswoningen in de populaire wijk Bergkwartier in Zeewolde. Dit zijn de eerste Nul-op-de-Meter-woningen voor het ASR Dutch Core Residential Fund. Hiermee kunnen wij als verhuurder maar ook onze huurders deze vooruitstrevende manier van duurzaam bouwen in de praktijk ervaren. Dit zal de basis zijn voor verdere uitbreiding van Nul-op-de-Meter-woningen in onze portefeuille.”

Menno Schapendonk, directie Sustay: “Wij zijn er trots op dat onze wensen en visies omtrent duurzaam wonen weer een stap dichter bij bewoners is gebracht door middel van deze betaalbare Nul-op-de-Meter-huurwoningen.”

Vorige