a.s.r. real estate

Van Dalen opent vernieuwde winkel in centrum Maastricht

26-09-2017
Van Dalen opent vernieuwde winkel in centrum Maastricht

Van Dalen heeft een vernieuwde winkel geopend in het centrum van Maastricht. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met Van Dalen voor het pand aan de Wolfstraat 6 in Maastricht.

De winkelruimte van circa 120 m2 is onlangs verbouwd in samenwerking met a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer. Zo is de toegang naar de bovengelegen appartementen verplaatst waardoor het winkeloppervlak aan de voorzijde is vergroot en de entree prominenter is geworden. Daarnaast is de gevel van dit pand gerenoveerd en heeft Van Dalen de winkel omgebouwd naar het nieuwe Van Dalen concept.

Univast Retail trad namens de huurder op als adviseur.

Vorige