a.s.r. real estate

# Toekomststoel opent de beurs!

05-09-2017
# Toekomststoel opent de beurs!

Een interview tussen drie ‘Future Leaders’ van non-profit netwerkorganisatie ‘Dutch Green Building Council’ en Jan Terlouw werd de start van het bijzondere initiatief "Toekomststoel". Gisteren openden de initiatiefnemers met de gongceremonie de Euronext. 

Lizzy Butink (a.s.r. vastgoed vermogensbeheer), Marianne Davidson (VolkerWessels Vastgoed), Pamela Logjes (Dutch Green Building Council) en Yvette Watson (PHI Factory), allen zeer gepassioneerd voor een duurzame wereld van morgen, dagen samen met Jan Terlouw iedereen uit om de toekomst letterlijk een stoel te geven. Een missie geïnspireerd op een passage uit een boek van Terlouw: ‘Het Hebzuchtgas’. Hiermee willen ze een beweging in gang zetten om de noodzaak van een duurzame toekomst iedere dag weer onder de aandacht te brengen.

#Toekomststoel opent de beurs!
Om de missie kracht bij te zetten namen de initiatiefnemers, op uitnodiging van Euronext, op maandag 4 september deel aan de gongceremonie, de officiële opening van de beurs. Natuurlijk in gezelschap van een lege stoel! 

#Toekomststoel
Vanaf nu zullen de initiatiefnemers zelf bij al hun vergaderingen en events een lege stoel aanschuiven. “We moeten de toekomst mee laten wegen in alle beslissingen die we maken.” De stoel kan voor iedereen een andere betekenis hebben. Het kan een nieuw perspectief bieden, een plek ter overdenking of misschien zie je je eigen kind of kleinkind daar zitten. Zo geven we de toekomst een stem. Stel je voor, in elke boardroom, elk klaslokaal, in talkshows en zelfs in de Tweede Kamer. Een lege stoel, bestemd voor de toekomst.

Toekomstperspectief
Duurzaamheid gaat over een mooiere wereld van morgen. Misschien heb je weinig op met duurzaamheid, maar iedereen geeft om zijn, haar of andermans toekomst. Zoals Jan Terlouw al aangaf in zijn pleidooi in De Wereld Draait Door gaat het om vertrouwen en het belang van een leefbare aarde voor de jeugd. Daarom moeten we de toekomst meewegen in onze keuzes van vandaag. 

Geef de toekomst een stoel!
Geef jij de toekomst ook een stoel? Deel je verhalen en foto’s via #toekomststoel of www.toekomststoel.nl
Meer informatie over dit initiatief?: initiatief@toekomststoel.nl & +316 24 64 33 04

Vorige