a.s.r. real estate

In gesprek met Shopping Centre News over winkelcentra en De Passage

19-09-2017
In gesprek met Shopping Centre News over winkelcentra en De Passage

In Shopping Centre News licht Klaas Boekschoten, Asset Manager Shopping Centres bij a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer, de keuzes toe rondom het ASR Dutch Prime Retail Fund. Zo vertelt Klaas onder andere over de verschillende asset classes in het fonds, het risicoprofiel en het rendement voor de investeerder. Lees het artikel

Daarnaast ging Shopping Centre News in gesprek met Mandy van Dijken, accountmanager bij a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer, en Maaike Beke, marketing manager bij Apleona. Zij vertellen over de vervanging van de historische kap van De Passage en hoe dit is aangepakt zonder de consument en ondernemer tot last te zijn. Lees het artikel

 

Vorige