a.s.r. real estate

ARKET opent eerste Nederlandse vestiging

28-09-2017
ARKET opent eerste Nederlandse vestiging

ARKET opent binnen afzienbare tijd, de eerste vestiging in Nederland op Koningsplein 20 in Amsterdam. De opening in het voorjaar van 2018 volgt op de lancering van ARKET dit najaar met openingen in Londen, Brussel, Kopenhagen en München en een webshop in 18 Europese landen.

De nieuwe winkel zal drie etages van het gebouw beslaan met een oppervlak van ruim 1000 vierkante meter. Op de begane grond komt een café gebaseerd op het New Nordic Food Manifesto. In het historische gebouw met zijn iconische hoeklocatie tussen twee van de Amsterdamse grachten die deel uitmaken van het werelderfgoed gaat ARKET basics verkopen voor heren, dames en kinderen alsmede woonartikelen.

‘We mogen van geluk spreken dat we onze eerste winkel in Nederland kunnen openen op zo’n prachtlocatie als het Koningsplein in Amsterdam’, aldus managing director Lars Axelsson. ‘De winkel gaat weliswaar pas volgend voorjaar open, maar ARKET heeft al een webshop in Nederland en 17 andere Europese landen.’

Vorige