a.s.r. real estate

Start verhuur 162 appartementen aan de Wibautstraat in Amsterdam

03-08-2017
Start verhuur 162 appartementen aan de Wibautstraat in Amsterdam

De verhuur van de 162 appartementen aan de Wibautstraat in Amsterdam is gestart. Het ASR Dutch Core Residential Fund biedt diverse appartementen aan in dit complex. Variërend van studio’s, twee- en driekamerappartementen, vriendenwoningen voor woningdelers tot topappartementen met dakterras.

De appartementen variëren in omvang van 35 tot 88 vierkante meter en zijn geschikt voor diverse doelgroepen. De duurzame woningen krijgen energielabel A. Bijna alle woningen gaan beschikken over een buitenruimte en de appartementen die tot de bovenste woonlaag behoren worden voorzien van dakterrassen. De bewoners krijgen de mogelijkheid bijgelegen parkeerplaatsen te huren. Tevens wordt het complex voorzien van Bringme Box, hiermee kunnen pakketten gemakkelijk geleverd en verzonden worden. De supermarkt Albert Heijn blijft gevestigd in het iconische pand op de hoek van de Wibautstraat en de Eerste Oosterparkstraat.

Op het dak wordt een polderdak aangelegd, dit maakt van het dak een waterberging. Het water wordt tijdens een regenbui opgeslagen op het dak en op een rustig moment afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat het groene dak genoeg water krijgt tijdens droge dagen. Het systeem draagt daarnaast bij aan een beter leefklimaat in de stad.

Het project is in nauwe samenwerking met de omgeving vormgegeven. De bovenste laag van het pand is gesloopt en er worden drie woonlagen toegevoegd. Het imponerende gebouw krijgt zo een nog indrukwekkender gevelontwerp dat past binnen de krachtige uitstraling die momenteel in de Amsterdamse ‘Knowledge Mile’ gerealiseerd wordt.

De verwachte oplevering van de appartementen is begin 2018. Via de website www.hureninfloor.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven.

Vorige