a.s.r. real estate

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer spreekt over duurzaamheid in de praktijk tijdens Circl openingsweek

31-08-2017

Vrijdagmiddag 8 september spreekt Chris van Harten, senior assetmanager woningen bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer, over duurzaamheid in de praktijk en de samenwerking met Rooftop Revolution tijdens de Circl Meet-Up. Dit mini-symposium is onderdeel van de Circl openingsweek en gaat in op grote stedelijke vraagstukken betreffende mobiliteit, voedsel, vergroening en afval. Specialisten en ervaringsdeskundigen buigen zich samen met deelnemers over de lokale praktijken en de oplossingen die zich daarvoor aandienen.

Floor
Chris van Harten vertelt over het 1.600m2 polderdak dat is aangelegd op Floor in samenwerking met Rooftop Revolution. Floor is een nieuw woningcomplex aan de Wibautstraat in Amsterdam en eigendom van het ASR Dutch Core Residential Fund.

Rooftop Revolution
Steden worden steeds voller en hebben last van hittestress en heftige regenbuien. Om de omgeving leefbaar te houden en vastgoed toekomstbestendig te maken is het belangrijk om de verdwenen natuur weer de stad in te brengen. En het grootst braakliggende terrein is te vinden op de daken.

Circl
Circl is een circulair platform op de Amsterdamse Zuidas waar maatschappij en samenleving samen in beweging komen voor een duurzame wereld. Andere thema’s tijdens de Circl Meet-Up zijn Sharing Mobility en No Food Waste.

Vorige