a.s.r. real estate

MVO-jaarverslag a.s.r vastgoed vermogensbeheer en fondsen gepubliceerd

18-07-2017

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer heeft het MVO-jaarverslag van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer, het ASR Dutch Prime Retail Fund en het ASR Dutch Core Residential Fund gepubliceerd. In de jaarverslagen worden per strategische doelstelling de resultaten over 2016 besproken.

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer heeft in 2016 stappen gezet richting een duurzamere wereld. Zo heeft het ASR Dutch Core Residential Fund de verduurzaming van 46 eengezinswoningen in Zeist afgerond en de verduurzaming van 474 woningen in Nieuwegein, Amsterdam en Hilversum voorbereid, heeft a.s.r. landelijk vastgoed ruim 20 hectare bos op Landgoed Hees aangekocht, heeft commercieel vastgoed 600 m² aan ruimten boven winkels getransformeerd naar woonruimtes met een groen energielabel en heeft het ASR Dutch Prime Retail Fund 100% Green Lease-overeenkomsten afgesloten.

Dit en meer kunt u lezen in de jaarverslagen:

 undefinedundefinedundefined

Bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer is verantwoord vermogensbeheer prioriteit nummer één. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer investeert in vastgoed waarin retailers, bedrijven, agrariërs en huishoudens nu en in de verre toekomst willen werken, winkelen of wonen. Dat is hét uitgangpunt bij de benadering van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Wat a.s.r. vastgoed vermogensbeheer betreft is het niet mogelijk om rendementen voor de lange termijn te garanderen als objecten niet duurzaam aantrekkelijk zijn voor gebruikers. Meer over de visie van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer op MVO kunt u hier lezen.

Vorige