a.s.r. real estate

21 eengezinswoningen Milestones Utrecht Terwijde opgeleverd

19-07-2017
21 eengezinswoningen Milestones Utrecht Terwijde opgeleverd

De 21 eengezinswoningen van project Milestones in Utrecht Terwijde zijn opgeleverd. Het project Milestones bestaat uit een appartementengebouw met 49 vrije sector huurappartementen en 3 woonblokken met totaal 21 eengezinswoningen voor de verhuur. Alle woningen zijn voor de oplevering verhuurd.

De 21 eengezinswoningen met grote tuin zijn 125 of 135 m² groot en bieden daarmee veel leefruimte. Door de rechte gevel aan de voorzijde kan de tweede verdieping volledig worden gebruikt als woonverdieping. Standaard zijn er 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche, toilet en brede wastafel. Tevens beschikt de woning over een berging.

De VINEX-locatie Terwijde maakt deel uit van de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. In Terwijde zullen in totaal circa 4.000 woningen worden gebouwd. De wijk heeft een eigen winkelcentrum, drie basisscholen en is goed bereikbaar vanaf de A2. De openbaar vervoer voorzieningen zijn goed en het centrum van Utrecht is zowel met de auto, fiets als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Vorige