a.s.r. real estate

Nieuwe huurovereenkomsten winkelpanden ASR Dutch Prime Retail Fund en ASR Property Fund

29-06-2017

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer heeft zes huurovereenkomsten afgesloten. Vijf huurovereenkomsten zijn namens het ASR Dutch Prime Retail Fund afgesloten en één namens het ASR Property Fund. Het gaat om winkelpanden in Maastricht, Den Bosch, Oosterhout, Oss en Waalwijk.

Namens het ASR Dutch Prime Retail Fund zijn vijf huurovereenkomsten getekend. Bestaande telefoniewinkel Vodafone in Oss tekende een nieuwe langjarige huurovereenkomst voor de winkel (152 m²) aan de Heuvelstraat 15. Zittende modezaak CKS tekende een nieuwe langjarige huurovereenkomst voor de winkel (215 m²) aan de Muntstraat 12-14 in Maastricht. Modezaak Mooie Mode tekende een huurovereenkomst voor de winkel (202 m²) aan de Hinthamerstraat 69 in Den Bosch. Daarnaast zijn er twee contracten gesloten voor winkels van The Phone House, een voor de winkel (83 m²) aan de Heuvel 8 in Oss en een voor de winkel (99 m²) aan de Arendstraat 2 in Oosterhout. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer werd bij de huurovereenkomst van Mooie Mode en The Phone House in Oss geadviseerd door RSP Makelaars.

Tevens tekende de bestaande modezaak Jeans Centre in Waalwijk een nieuwe huurovereenkomst voor een winkel (169 m²) in het winkelcentrum De Els. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer sloot deze overeenkomst namens het ASR Property Fund.

Vorige