a.s.r. real estate

Nedlloyd Pensioenfonds huurt kantoorruimte in Willemswerf Rotterdam

29-06-2017
Nedlloyd Pensioenfonds huurt kantoorruimte in Willemswerf Rotterdam

Stichting Nedlloyd Pensioenfonds heeft onlangs kantoorruimte gehuurd in de Willemswerf gelegen aan de Boompjes 40 te Rotterdam. Stichting Nedlloyd Pensioenfonds sloot een huurovereenkomst met a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer voor circa 533 m² kantoorruimte, gelegen op de vierde verdieping, alsmede vijf parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Stichting Nedlloyd Pensioenfonds werd opgericht op 1 januari 1971 als Stichting Pensioenfonds van de N.V. Nederlandsche Scheepvaart Unie. Het fonds nam de pensioenverplichtingen over van een aantal maatschappijen die samengebracht waren onder de paraplu van de Nederlandsche Scheepvaart Unie (NSU).

Vorige