a.s.r. real estate

ASR Dutch Core Residential Fund koopt 22 woningen in Zeewolde van Sustay

01-06-2017
ASR Dutch Core Residential Fund koopt 22 woningen in Zeewolde van Sustay

Op de Provada werd vandaag de koopovereenkomst getekend voor 22 grondgebonden woningen in Zeewolde. Robbert van Dijk tekende namens het ASR Dutch Core Residential Fund, Frank Pieper en Menno Schapendonk namens Sustay.

De 22 royale grondgebonden eengezinswoningen zijn verdeeld over 5 blokken in een ruim opgezet plan met grote kavels. De woningen zijn gelegen naast de plas Wolderwijd in het Bergkwartier in Zeewolde. Naar verwachting start de bouw van de woningen in oktober dit jaar, de oplevering staat voor april 2018 gepland.

Robbert van Dijk, Fund Director ASR Dutch Core Residential Fund:“Deze investering sluit aan op de grote vraag naar kwalitatief hoogwaardige huurwoningen in Zeewolde. De demografische prognose en woonaantrekkelijkheid zijn heel positief voor deze gemeente.”

ASR Dutch Core Residential Fund
Het ASR Dutch Core Residential Fund is het woningfonds van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer. Het fonds heeft een gespreide woningportefeuille met een waarde van circa € 1 miljard. Het belegt in huurwoningen in de vrije sector, voornamelijk in de Randstad. De beoogde participanten zijn institutionele beleggers met een lange beleggingshorizon

SUSTAY| verantwoord wonen
Sustay ontwikkelt en realiseert maatwerk woonomgevingen met betaalbare en duurzame huurwoningen van circa € 450,- tot € 950,- en verkoopt deze projecten turn-key aan beleggers, corporaties en zorginstellingen of verhuurt deze zelf rechtstreeks aan bewoners.

 

Vorige