a.s.r. real estate

Italiaans restaurant Zappa’s opent vestiging in Nijmegen

11-05-2017

Het in Arnhem gevestigde Italiaanse restaurant Zappa’s opent een nieuwe vestiging in Nijmegen. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst af met Zappa’s. Het restaurant is direct gelegen aan Plein 1944 en heeft een oppervlakte van 200 m2.

Zappa’s
In de Nijmeegse vestiging van Zappa's wordt hetzelfde concept gehanteerd als in Arnhem. De pasta's – met zelfgemaakte sauzen – pizza's en salades kosten allemaal minder dan 10 euro. In het nieuwe restaurant, waar in totaal zo'n dertig mensen zullen gaan werken, komen ca. 80 à 90 stoelen.

Het Italiaanse restaurant is gelegen in het hart van het centrum, naast modewinkel ONLY. Colliers International Retail Agency heeft a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer begeleid bij de verhuur van de winkelruimte. Strijbosch Thunnissen trad op namens Zappa’s.

Vorige