a.s.r. real estate

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer op Provada 2017

23-05-2017

Bezoek onze stand op de Provada. U vindt ons op onze vertrouwde plek in hal 11 stand 11.21. Op onze stand verzorgen wij een uitgebreid programma waarin wij u meer vertellen over onze projecten, actuele ontwikkelingen en partnerships. Hieronder een aantal highlights. Ons hele programma kunt u hier lezen.

Highlights

Dinsdag 30 mei

Pieter Vandeginste, Fund Director ASR Dutch Mobility Office Fund, neemt dinsdag 30 mei om 14:30 uur deel aan een sessie over ontwikkelings- en investeringskansen én risico’s van stationsgebieden als stedelijke brandpunten in Forum 1.

Later op de dag bent u van harte welkom bij ons op de stand om meer te weten te komen over de ontwikkelingen rondom het project Koningsplein in Amsterdam. Om 16:00 uur vertellen Nico Spinhoven, asset manager a.s.r. vastgoed en Wouter Terhorst, Hoofd assetmanagement a.s.r. vastgoed u graag meer over dit bijzondere project op een unieke locatie.

De dag sluiten we af met de a.s.r. commercieel vastgoedborrel van 16.30 – 19.00 uur.

Woensdag 31 mei

Op een van de meest dynamische plekken van de stad Den Haag wordt met De Hoge Regentesse een nieuwe landmark aan de Haagse skyline gerealiseerd. Architect Martijn Verhagen van HD Architecten vertelt hier meer over aan de hand van beelden op onze stand om 11:30 uur.

Om 16:00 uur vertelt Hans Lachmansingh op onze stand u graag meer over de door het ASR Dutch Core Residential Fund ontwikkelde methode om de actuele technische leeftijd per object te kunnen bepalen.

De dag wordt afgesloten met de a.s.r. woningen borrel van 16.30 – 19.00 uur.

Donderdag 1 juni

Onder de noemer Knowledge Mile Park slaan De Gezonde Stad en de Knowledge Mile-community de handen ineen om het gebied tussen de Nieuwmarkt en het Amstelstation te vergroenen.

Om 14:00 uur praat Jan Henk Tigelaar van De Gezonde Stad u bij over dit initiatief.
Reinier van den Berg, Nederlands bekendste meteoroloog, sluit ons programma af op onze stand. Om 15:45 uur geeft hij een inspirerende presentatie over het effect van klimaatverandering op vastgoed.

We sluiten deze dag af met de a.s.r. MVO-borrel van 16.30 – 19.00 uur.

Vorige