a.s.r. real estate

ASR Dutch Core Residential Fund koopt 25 nieuwbouw-appartementen in Prinsenbeek

31-05-2017
ASR Dutch Core Residential Fund koopt 25 nieuwbouw-appartementen in Prinsenbeek

Vandaag tekenden Robbert van Dijk namens het ASR Dutch Core Residential Fund en Jaap van Rijsten en Jan Joustra van Vazet creatie B.V. op de Provada de overeenkomst voor de aankoop van 25 nieuwbouwappartementen in het project Hagendonk te Prinsenbeek.

De 25 hoogwaardig afgewerkte appartementen in het project Hagendonk zijn gelegen aan de Nassaustraat in Prinsenbeek (gemeente Breda). De bouw van de vrije sector huurappartementen start naar verwachting eind 2017. Op de projectlocatie worden tevens seniorenwoningen en een zorgcomplex gerealiseerd.

Robbert van Dijk, Fund Director ASR Dutch Core Residential Fund:“De 25 royale appartementen zijn gelegen op een schitterende locatie midden in de wijk. Het zijn hoogwaardige appartementen geschikt voor een brede doelgroep. Het naastgelegen zorgcomplex maakt ze extra aantrekkelijk voor huurders op leeftijd. Met deze aankoop breiden we het bezit van het ASR Dutch Core Residential Fund in de omgeving van Breda uit.”

Vorige