a.s.r. real estate

Start verhuur appartementen en eengezinswoningen Milestones in Utrecht Terwijde

04-04-2017
Start verhuur appartementen en eengezinswoningen Milestones in Utrecht Terwijde

Op dinsdag 11 april start de verhuur van de 49 luxe appartementen en 21 eengezinswoningen van Milestones in Utrecht Terwijde, een project in opdracht van a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer namens het ASR Dutch Core Residential Fund. Bij het informatiecentrum Leidsche Rijn aan de Verlengde Hogeweidebaan 1 zijn die dag tussen 17:00 en 19:00 verhuurders aanwezig met een hapje en een drankje.

Milestones bestaat uit een appartementengebouw met 49 vrije sector huurappartementen en 3 woonblokken met totaal 21 eengezinswoningen voor de verhuur. Met elkaar vormen de huizen en het appartementengebouw een carré met in het hart een binnenterrein. Bijna iedereen heeft hier een eigen parkeerplaats.

De huurappartementen
De 49 nieuwbouw huurappartementen zijn verdeeld over het gebouw met 4 of 5 woonverdiepingen. De appartementen met 2 slaapkamers zijn circa 64 of 71 m² groot en hebben een balkon. In het gebouw is een lift aanwezig en een extra berging op de begane grond.

Eengezinswoningen voor de verhuur
De huurwoningen met grote tuin zijn 125 of 135 m² groot en bieden daarmee veel leefruimte. Door de rechte gevel aan de voorzijde kan de tweede verdieping volledig worden gebruikt als woonverdieping. Standaard zijn er 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche, toilet en brede wastafel. Tevens beschikt de woning over een berging.

Locatie en bereikbaarheid
De vrije sector appartementen en eengezinswoningen van Milestones worden gebouwd in Terwijde, aan de Jazzsingel, Fletcher Hendersonstraat, Svend Asmussenpad en John Coltranestraat. De appartementen en woningen bevinden zich dichtbij de A2, scholen, 2 stations, allerlei winkels en het ziekenhuis. Tevens kan er binnen een kwartier naar Utrecht gefietst worden.

Medio mei 2017 is de verwachte oplevering van de eengezinswoningen en medio september 2017 is de verwachte oplevering van de appartementen

Schrijf je in op de website voor het laatste nieuws: www.hureninterwijde.nl

Praktische informatie
Informatiecentrum Leidsche Rijn,
Verlengde Hogeweidebaan 1
3528 BC Utrecht

Tijdstip: 17:00-19:00
Routebeschrijving

Vorige