a.s.r. real estate

MVGM Wonen Amersfoort uitgeroepen tot beste woningbeheerder

06-04-2017

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer heeft MVGM Wonen Amersfoort uitgeroepen tot beste woningbeheerder 2016. Met name op de onderdelen klantcontact en duidelijkheid in de afhandeling scoorden zij in het huurderstevredenheid onderzoek bovengemiddeld.

Elk jaar worden de zes vastgoedbeheerders die voor a.s.r. vastgoed vermogensbeheer werkzaam zijn, beoordeeld op technische, commerciële en administratieve onderdelen. Ook de resultaten van het jaarlijkse huurderstevredenheidsonderzoek worden meegewogen. Op basis hiervan wordt één van hen uitgeroepen tot de beste woningbeheerder.

Robbert van Dijk, Managing Director Residential van a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer: “In het woningfonds (ASR Dutch Core Residential Fund) streven we naar optimale resultaten voor onze klanten. De beheerders zijn aanspreekpunt voor onze huurders en daarmee een belangrijke schakel in ons contact met de huurders. MVGM Wonen Amersfoort heeft evenals in 2015, ook in 2016 laten zien hier goed oog en aandacht voor te hebben. De bovengemiddelde tevredenheid van onze huurders over MVGM had vooral betrekking op de onderdelen klantcontact en duidelijkheid in de afhandeling van klachten. Wij feliciteren MVGM Wonen Amersfoort van harte met het behaalde resultaat.”

Directeur Manfred Ziere van MVGM Wonen is trots op het team dat voor het tweede jaar op rij is uitgeroepen tot beste woningbeheerder. “We hebben laten zien dat MVGM volop in ontwikkeling is en met onze klantgerichte werkwijze een constante hoge kwaliteit leveren.”

Vorige