a.s.r. real estate

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer wederom ISAE 3402 type II gecertificeerd

20-03-2017

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer heeft wederom een ISAE 3402 type II verklaring ontvangen. Deze verklaring ontving a.s.r. vastgoed vermogensbeheer over 2016 van haar accountant EY. De certificering toont aan dat de administratie en proces- en risicobeheersing van hoge kwaliteit is.

EY heeft vastgesteld dat alle controls goed zijn doorlopen en er zijn geen bevindingen in het ISAE-rapport vermeld.

Henk-Dirk de Haan, CFRO bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer: “Wij zijn trots dat wij ook dit jaar weer ISAE 3402 type II gecertificeerd zijn. Het certificaat is een bevestiging naar de investeerders in onze fondsen. We hebben aantoonbaar gemaakt dat wij als beheerder de door de investeerders aan ons uitbestede administraties, proces- en risicobeheersing op orde hebben.”

Vorige