a.s.r. real estate

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer spreekt op NeVaP event: 'Uw woningportefeuille energieneutraal! Bijzonder of al heel normaal?!'

02-03-2017

Op 9 maart verzorgt a.s.r. vastgoed vermogensbeheer een presentatie op het NeVaP event omtrent energiezuinige woningen. Die middag zal a.s.r. vastgoed vermogensbeheer ingaan hoe zij de woningportefeuille van het ASR Dutch Core Residential Fund verduurzaamt. Vastgoedprofessionals die op strategisch en tactisch niveau verantwoordelijk zijn voor asset management en property management van woningen komen die middag samen om kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren rondom duurzaamheid.

Het verduurzamen van de woningportefeuille staat hoog op de agenda van het ASR Dutch Core Residential Fund. Over twee jaar zal 25% van de woningportefeuille zijn verduurzaamd en zal de woningportefeuille gemiddeld energielabel B vertegenwoordigen met minimaal 50% van de woningen met een energielabel A of beter. Het ASR Dutch Core Residential Fund deelt graag haar professionele aanpak wat betreft deze verduurzamingsslag.

De presentatie wordt gegeven door Harm Tenback, Technisch Assetmanager Woningen en Lizzy Butink, MVO Coördinator bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer.

Meer informatie over het event en programma kunt u hier vinden.

Vorige