a.s.r. real estate

ASR Dutch Prime Retail Fund koopt recent vernieuwd winkelpand H&M in Tilburg

09-02-2017
ASR Dutch Prime Retail Fund koopt recent vernieuwd winkelpand H&M in Tilburg

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer koopt namens het ASR Dutch Prime Retail Fund het winkelpand op de Heuvelstraat 75 in Tilburg. Hier opende H&M in oktober 2016 een geheel vernieuwde winkel met de collecties van H&M Home, H&M Beauty en de collectie voor kinderen.

De winkel is recentelijk met meer dan 1.000 m2 uitgebreid tot een winkel met een totaal vloeroppervlakte van circa 4.600 m2. Ook de Primark, Zara en Hudson’s Bay zullen zich vestigen in de directe omgeving van de winkel. Met de vernieuwing en toevoeging van deze populaire winkels krijgt dit winkelgebied in Tilburg een extra impuls.

Deze aankoop werd begeleid door KroesePaternotte en Van Gorkom Retail Property Consultancy.

Vorige