a.s.r. real estate

Arcadis verlengt huurcontract kantoorruimte Eempolis in Amersfoort

24-01-2017
Arcadis verlengt huurcontract kantoorruimte Eempolis in Amersfoort

Arcadis heeft zijn huurcontract van 8.391 m2 kantoorruimte aan de Piet Mondriaanlaan 26 in de Eempolis te Amersfoort met 10 jaar verlengd. Kantoorgebouw Eempolis is sinds 15 december 2016 eigendom van het ASR Dutch Mobility Office Fund. 

Eempolis is een hoogwaardig kantoorgebouw, met op de begane grond commerciële units, gelegen aan de noordzijde van het Amersfoort Centraal Station. In de directe omgeving zijn o.a. gehuisvest: KPN, Twijnstra Gudde en Akzo Nobel. Het gebied rondom het station wordt gekenmerkt door kantoren, woningen en winkels. Deze prominente locatie ligt centraal in de regio en is goed bereikbaar per auto en met openbaar vervoer.

Arcadis is wereldwijd toonaangevend als ontwerp- en consultancyfirma voor de natuurlijke en bebouwde omgeving. Zij werken samen met hun klanten aan buitengewone en duurzame oplossingen en leveren daarvoor onder meer diensten op het gebied van ontwerp, advies, engineering, project- en programmamanagement.
 
JLL begeleidde NS Stations, voormalig eigenaar van kantoorgebouw Eempolis, bij deze huurverlenging.

Vorige