a.s.r. real estate

Sam Friday opent brandstore in De Passage in Den Haag

05-12-2016
Sam Friday opent brandstore in De Passage in Den Haag

De Passage in Den Haag heeft er sinds afgelopen vrijdag weer een nieuwe publiekstrekker bij: Sam Friday. Na Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Utrecht en Maastricht de zesde brandstore. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarig huurcontract af met Sam Friday voor de nieuwe brandstore in De Passage. Het betreft een winkel op Passage 32 van circa 130 m2, begane grond, kelder en entresol.

Maarten Uttien & Edwin Junge, oprichters van Sam Friday: “Als modemerk zijn winkels op A1-locaties, waar we een persoonlijke aanpak hanteren, naast online verkoop essentieel voor onze naamsbekendheid en merkbeleving. Na Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Utrecht openden we vorig jaar een nieuwe brandstore in Maastricht. Op zoek naar een volgende locatie viel onze keuze op De Passage in Den Haag. Door de veranderde looproute in het centrum van Den Haag waait er een frisse wind door de historische Passage. De prachtige setting van arcades, glazen koepels en bewerkte gevels en buren zoals de Apple store maken het dé plek voor een nieuwe brandstore van Sam Friday.”

Sam Friday
Het jonge Amsterdamse merk Sam Friday bewijst dat het als modemerk mogelijk is om ook met fysieke winkels te overleven en zelfs te groeien. Door vanaf de start de juiste mix van fysieke winkels en online verkoop te hanteren, ontstond een nieuw succesvol modeconcept. Met een kleinere en meer persoonlijke aanpak is Sam Friday een van de succesformules van de afgelopen jaren.

 

Vorige