a.s.r. real estate

Nespresso opent grootste Boutique in De Passage in Den Haag

04-11-2016
Nespresso opent grootste Boutique in De Passage in Den Haag

Morgen opent de nieuwe Nespresso boutique in De Passage in Den Haag. De winkel van circa 200 m2 op de Passage 54 werd geoptimaliseerd voor de komst van Nespresso en is nu klaar om de deuren te openen. a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund met Nespresso een langjarige huurovereenkomst. 

Koffiebeleving, persoonlijk advies en service staan centraal
Met de opening van deze grootste Nespresso Boutique in Nederland speelt Nespresso in op de groeiende behoefte aan kwaliteitskoffie. Door de ruime opzet van de Boutique is er meer gelegenheid voor persoonlijk advies, service en koffie masterclasses. 

De nieuwe Boutique in de Haagse Passage wordt met een oppervlakte van 200 m2 de grootste in Nederland. Dit biedt alle ruimte voor de uitstekende service en exclusieve koffiebeleving waar Nespresso om bekend staat. Binnen het nieuwe servicesysteem is de toonbank verdwenen: de koffiespecialisten staan in Den Haag naast de consument. Ze beschikken over een tablet, waarop ze de gewenste bestelling meteen kunnen plaatsen. Vervolgens wordt de bestelling binnen enkele seconden achter de schermen klaargezet. Hierdoor kunnen de koffiespecialisten nog persoonlijker advies geven en de relatie met de klanten verder uitbouwen.

Interactieve masterclasses
In deze Boutique biedt Nespresso gratis verschillende Masterclasses aan: interactieve workshops over passie voor koffie, waar de deelnemers koffie leren proeven als een ware koffieconnaisseur en het verhaal leren achter koffie, van boon tot kopje. Onder begeleiding van een koffiespecialist wordt bijvoorbeeld uitgelegd wat de invloed van blenden en branden op koffie is, hoe je koffie het beste kunt proeven en waarom koffie uit Brazilië anders smaakt dan uit Ethiopië.

Mark Ruijgrok, algemeen directeur Nespresso Nederland, is er trots op om de Boutique in Den Haag te kunnen openen: “In Den Haag wonen echte koffieliefhebbers die belang hechten aan kwaliteit. In deze Boutique zullen wij hen met de beste service bedienen en ligt de nadruk op persoonlijk advies van onze
koffiespecialisten.”

Nespresso huurde al tijdelijk een winkel in De Passage 32 en verhuist nu dus naar de Passage 54.

Vorige