a.s.r. real estate

Opening HEMA Outlet in voormalig V&D-pand in Bergen op Zoom

10-11-2016

Op de begane grond in het voormalig V&D-pand in Bergen op Zoom vestigt Hema tijdelijk haar outletformule; HEMArkt. HEMA sloot hiervoor een huurovereenkomst af met a.s.r. vastgoed vermogensbeheer. Op vrijdag 11 november opent de HEMArkt haar deuren.

Wouter Terhorst, Hoofd Asset Management a.s.r. vastgoed vermogensbeheer: "We zijn blij met de tijdelijke invulling van het V&D-pand in Bergen op Zoom. De HEMArkt is een goede aanvulling op het bestaande winkelaanbod in dit winkelgebied. Vier van de zes voormalig V&D-panden die a.s.r. vastgoed vermogensbeheer beheert, zijn verhuurd aan Hudson’s Bay. Voor de locatie Assen is a.s.r. vastgoed vermogensbeheer nog in gesprek met diverse partijen."

Wethouder van der Velden, gemeente Bergen op Zoom: "We zijn tevreden met de eerste invulling in het betreffende pand. De komst van de HEMArkt naar Bergen op Zoom zie ik als een echte trekker op een centrale plek in de stad. Hopelijk leidt dat tot meer bezoekers. Als je vanaf het station komt, is het voormalig V&D-pand een van de eerste panden waar je tegenaan kijkt. Ik ben dan ook blij dat de leegstand daar voorlopig is opgelost door te kiezen voor deze mooie formule."

HEMA heeft diverse HEMA outlet winkels door het hele land. In deze winkels vind je heel veel leuke HEMA-artikelen met een flinke korting.

Vorige