a.s.r. real estate

Edwin van de Woestijne nieuw bestuurslid NeVap

18-11-2016
Edwin van de Woestijne nieuw bestuurslid NeVap

Edwin van de Woestijne en Jan-Maarten Elias zijn tijdens de Ledenvergadering benoemd tot bestuursleden van NeVaP. 

Jan-Maarten Elias is werkzaam als directeur bij Unica Ecopower en Edwin van de Woestijne vervult bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer de functie van managing director commercieel vastgoed en fund director ASR Dutch Prime Retail Fund.

Met ingang van 15 november jl. bestaat het NeVaP bestuur uit: Alfred van den Bosch/Woonvisie (voorzitter), Menso Oosting/Mitros (penningmeester), Peter Sybesma/Savills (portefeuille Klantwaarde), Joost Vooijs/Colliers International (portefeuille Business Innovatie), Jan-Maarten Elias/Unica Ecopower (portefeuille Risicomanagement & Portefeuillestrategie) en Edwin van de Woestijne/a.s.r. vastgoed vermogensbeheer (portefeuille Talent Ontwikkeling).

Vorige