a.s.r. real estate

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer presenteert ontwerp Hudson’s Bay in Amstelveen

14-11-2016
a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer presenteert ontwerp Hudson’s Bay in Amstelveen

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer presenteerde vandaag het ontwerp voor het nieuwe warenhuis voor Hudson’s Bay in het Stadshart Amstelveen. Het betreft de herontwikkeling van de voormalige V&D-locatie, die vervangen wordt door ruim 21.000 m2 winkelruimte en een nieuwe parkeergarage met circa 450 plaatsen.

Het plan is ontworpen door Rijnboutt. Het bestaande gebouw wordt gesloopt tot op het betonskelet en op duurzame wijze voorzien van een nieuwe, transparante gevel. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer heeft Top Vastgoed ingeschakeld als ontwikkelaar. Het technisch projectmanagement is in handen van Fimek Estate.

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst met Hudson’s Bay voor het gehele gebouw. Het complex van ruim 21.000 m2 omvat 6 lagen winkelruimte, van kelder tot en met de 4e etage.

Het Stadshart van Amstelveen is meerdere malen verkozen tot het beste winkelcentrum van Nederland. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer wil investeren in de oostzijde van het Stadshart om dit kwalitatief te laten aansluiten bij de uitstraling van de rest van het Stadshart.

Hudson's Bay Amstelveen artist impression Rijnboutt

 

Vorige